2024. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: Georg Spöttle

82 cikk 1/9 oldal

A börtönben radikalizálódott a strasbourgi merénylő

Georg Spöttle elmondta: Sérif Sekatt többször ült már börtönben és úgy, mint sokan mások, ő is a börtönben ismert meg hitszónokokat, akik rávezették őt, hogy legyen belőle dzsihadista.

Egyre több terrortámadás történik Oroszországban

Merényletet követtek el az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat arhangelszki központja ellen, egy ember meghalt. Az utóbbi hetekben két merényletet követtek el fiatalkorúak Oroszországban. Az egyik támadó 17, a másik 18 éves volt. Az egyre növekvő számú oroszországi terrortámadások okairól beszélgetett Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője az ECHO TV Heti terror című műsorában.

A svéd belpolitikában csak minimális változások várhatóak

Megerősödött a svéd bevándorlásellenes oldal a vasárnapi választáson. A Svéd Demokraták a voksok több, mint 17,5 százalékát szerezték meg. A bevándorlást határozottan elutasító párt vezetője úgy látja: komoly hatással lesznek a svéd belpolitikára. Az ECHO TV Heti Terror című műsorában Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő és Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője beszélt a választások országos és európai jelentőségéről.

Ki a fake news?

Mekkora a baj Németországban?

Az Európai Uniót szétzilálta a migráció

Az olasz belügyminiszter határozottan követeli a szolidaritást az európai uniós államoktól, azonban pórul is járhat. Egy szicíliai ügyészség ellene indított vizsgálatot.
82 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.