2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: genf

49 cikk 1/5 oldal

Fucsovics történelmet írt

Fucsovics pályafutása első ATP-tornadöntőjén nem kegyelmezett: Peter Gojowczyk ellen simán, 6:2, 6:2-re nyert, a meccslabdát ásszal értékesítette.

Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő

Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon – közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).

Mistura: sikerült előrelépni, de nem volt áttörés a genfi béketárgyalásokon

Sikerült előrelépni, de nem beszélhetünk áttörésről – így jellemezte a Genfben az ENSZ égisze alatt tartott szíriai béketárgyalások 7. fordulójának eredményét pénteken Staffan de Mistura, a világszervezet szíriai különmegbízottja, aki közölte azt is, hogy a következő fordulót szeptemberben tartják.

A nézése meg a járása

Az egy dolog, hogy annak idején Winston Churchill is nagy tisztelője volt a konyaknak, csak ez Junckerrel szemben nála nem járt kapcsolódó látványos attrakciókkal.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.