2019. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: genderizmus

5 cikk 1/1 oldal

A genderizmus nem tudomány

A fizikai törvények által determinált biológiai adottságokat próbálja egyrészt relativizálni, rosszabb esetben tagadni.

Terc: a házasság újradefiniálása az Európai Unióban

A házasság újradefiniálása, a ’gender’ kodifikálás, emberi jogok csak születés után. Az Európai Unió nem törődve a nemzetek szuverenitásával, a természet rendjével és a társadalmat szétromboló lépések következményeivel folyamatos provokatív és zűrzavaros, jogi támadásokat intéz a férfi-nő törvényes szövetségét, az élethez fogantatástól fűződő jogot és a teremtett nemeket védő országok ellen. A haladók uniós jogi és politikai döntéshozó fórumokon, civil emberi jogi szervezeteken keresztül hajtanák végre a progresszív ideológiai gyarmatosítást. Az ECHO TV Terc című műsorában Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója és Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója is kifejtette véleményét.

Korrekt beszéd a nemekről

Korunkban minden természetes dolog a feje tetejére állt. Mit szólnának ehhez a sztoikusok, akik „a természettel összhangban élni” alapelvét követték?

A liberális kulturális forradalom

A természettudományok azon tényei, kutatási eredményei, amelyek nyilvánvalóan kizárják, hogy a genderizmus és a liberalizmus alaptételei igazak lehetnének, kikerülnek a tananyagból.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.