2020. október 21., szerda, Orsolya napja

Címke: gázkonvektor

8 cikk 1/1 oldal

Ezen a héten indul a konvektorpályázat

Az 1,5 milliárd forintos keretet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium lakásszám-arányosan osztotta fel, a tárca becslése szerint az összeg 12 500 gázkonvektor cseréjét teszi lehetővé.

Ismét kapható támogatás hűtőkre

Hűtő- és mosógép vásárlásához igényelhet a lakosság állami támogatást az Otthon melege program keretében vasárnap óta, a következő hetekben fokozatosan megnyíló pályázat keretében.

Kisokos az Otthon melegéhez

Már lehet tudni, hogy augusztus 7-én nyílik meg az első régióban az a fejezet, amelynek keretében hűtő- vagy mosógépvásárlás támogatására lehet pályázni.

Hűtő- és mosógépcsere jön

Hűtő- vagy mosógép cseréjének állami támogatását lehet igényelni az Otthon melege program nyári alfejezetében, a pályázat augusztusban nyílik meg.

Sietni kell a konvektorok cseréjével

A gázkonvektorukat az Otthon melege program segítségével lecserélni vágyóknak ügyelniük kell arra, hogy a pályázatban megjelölt készüléket ez év végéig beépíttessék és használatba vegyék.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.