2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: gazdasági kapcsolatok

35 cikk 1/4 oldal

Új piacok török és magyar cégeknek

A törökök a technológiában látják a legtöbb fantáziát, ez is egy olyan terület, amivel a magyar cégekkel közösen lépnének be a rengeteg kihasználatlan lehetőséget kínáló afrikai piacra.

Melescanu: a román-magyar gazdasági kapcsolatok nagyon szilárdak

A román-magyar gazdasági kapcsolatok nagyon szilárdak és jól működnek, a kényes kisebbségi kérdéseket pedig nem a nyilvánosság előtt, hanem az e célra létrehozott kisebbségi vegyesbizottságban kellene megtárgyalni – vélekedett Teodor Melescanu román külügyminiszter hétfőn, az Adevarul portálnak adott, az interneten élőben közvetített interjújában.

Van tér a magyar-fehérorosz gazdasági kapcsolatok fejlesztésére

Számos lehetőség van a magyar-fehérorosz gazdasági kapcsolatok fejlesztésére – mondta Íjgyártó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kulturális és tudománydiplomáciáért felelős államtitkára pénteken Budapesten azon a sajtótájékoztatón, amelyet a Magyar-Belarusz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság 8. ülése után tartottak.

Mélyül London és Peking kapcsolata

A Kínához kötődő gazdasági szálak szorosabbra fűzése azért is szükségszerű, mert a britek első számú üzleti partnere, az Egyesült Államok mintha kissé magába fordult volna.

Újra exportálhat hazánk libamájat Thaiföldre

A tárcavezető szorgalmazta az Európai Unió és Thaiföld közötti megrekedt szabadkereskedelmi tárgyalások újraindítását, illetve a partnerségi és együttműködési megállapodások megkötését.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.