2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: gazdaság

1561 cikk 1/157 oldal

Felmérés: lefulladás fenyegeti a brit gazdaságot

Alig kimutatható üteműre lassult a brit szolgáltatási szektor teljesítményének növekedése, nem utolsósorban a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanságok miatt.

Nagy béremelés jöhet 2019-ben is

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke kérdésünkre megerősítette, szerinte 2019-ben is meglehet a két számjegyű keresetfelzárkózás.

OECD: prosperál a magyar gazdaság

A magyar gazdaság teljesítménye jórészt a lakossági fogyasztás számottevő mértékű reálbér-növekedésére, valamint a vállalati és építőipari beruházások dinamikus növekedésére támaszkodva javul.

Négy év múlva érkezik friss forrás

Az Agrárminisztérium vezetője elmondta: egyetlen napot sem lehet elvesztegetni a fejlesztések terén, mert a technológiai fejlődés sebessége miatt azonnal versenyhátrányba kerülnie a magyar gazdaság.

Az élre törne Kína nemzetgazdasága

Kína 2025-re a magas jövedelemszintű országok közé emelkedik, és a világ legnagyobb nemzetgazdaságává lép elő 2030-ra – jelentette ki Justin Yifu Lin, a Világbank egykori első alelnöke.
1561 cikk 1/157 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.