2022. december 3., szombat, Ferenc, Olívia napja

Címke: gazdálkodás

51 cikk 1/6 oldal

Továbbra sem megfelelő két nemzetiségi önkormányzat gazdálkodása

Az Országos Örmény Önkormányzat továbbra is veszélyezteti a közpénzekkel való felelős, elszámoltatható és átlátható gazdálkodást, és az Országos Szlovák Önkormányzatnál is további intézkedések szükségesek a vagyon védelméért – állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az intézmények utóellenőrzésénél.

Már nem tűr halasztást a fiatalítás

Bár az agrárium stratégiai ágazat, a fiatalok egyelőre nem érzik ennek súlyát, kevesen érdeklődnek a mezőgazdasági életpálya iránt – jelentette ki kedden az agrárminiszter.

Soha nem volt rendben a Jobbik gazdálkodása

Állandó szabálytalanságok és törvénytelenségek jellemzik a Jobbik gazdálkodását már 2010 óta, vagyis amióta a pártnak parlamenti frakciója van.

Az alvállalkozók viszik el a szemetet

A Hír TV értesülése szerint az önkormányzati társaság a saját költségvetése terhére végzi majd el a feladatot, ameddig szükséges.

Tanyasi gazda lett a hajléktalanból

Bár a Cédrus Református Egyesített Szociális Intézmény hajléktalanprogramja nem hozta azokat az eredményeket, amelyeket vártak, a kezdeményezést így is sikertörténetnek tartják.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.