2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: Gaudi-Nagy Tamás

24 cikk 1/3 oldal

Elutasították egy 2006-os áldozat kártérítési igényét

Dukán Dánielt 2006-ban fizikailag több alkalommal bántalmazták, 54 órára bűnügyi őrizetbe vették, 35 napig volt előzetes letartóztatásban, majd első fokon két és fél éves letöltendő börtönre ítélték.

Egyezség a meghurcolt gárdisták ügyében

Egyezség született a súlyos kartörést szenvedett gárdista ügyében; a per a Bajnai-kormány idején történt Erzsébet téri gárdistatüntetés erőszakos rendőri feloszlatása miatt indult.

Három részre szakadt a radikális jobboldal

Van egy réteg, akik most szakadtak ki, vannak, akik már hamarabb vadhajtássá váltak, és vannak, akik soha nem voltak jobbikosok, de hisznek a nemzeti egységben – mondta Gaudi-Nagy Tamás.

Kártérítés az áldozatoknak

Gaudi-Nagy Tamás szerint bírói elfogultságnak köszönhető, hogy a Kossuth téri rendőrattak két áldozatának, Fáber Károlynak és Dukán Dánielnek az ügye még nem rendeződött.

Gaudi-Nagy Tamás: a Jobbik egy parazitává vált

Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik egykori országgyűlési képviselője az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kifejtette, nem lát esélyt arra, hogy az egykor szebb jövőre hivatott Jobbik egyben maradjon.

A Jobbiknak meg kell tisztulnia

A vereséget szenvedett Jobbikról Gaudi-Nagy Tamás azt mondta, a párt áruló vezetése a tönkrevert nemzetellenes ellenzéki koalíció csatlósává tette a Jobbikot.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.