2023. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: Gatwick

10 cikk 1/1 oldal

Új korszakot nyitnak a drónok

Mind a mai napig nem derült ki, hogy ki és miért küldte London Gatwick repülőterére azokat a drónokat, amelyek miatt az ünnepek előtti napokban 33 órán át zárva kellett tartani a brit légikikötőt.

Vádemelés nélkül elengedték a gatwicki drónok ügyében őrizetbe vett két embert

Vádemelés nélkül szabadlábra helyezték vasárnap azt a két embert, akit a londoni Gatwick repülőtér forgalmát megbénító drónok ügyében vettek őrizetbe péntek éjjel. A második legnagyobb forgalmú londoni repülőteret üzemeltető vállalat több tízezer font nyomravezetői díjat ajánlott fel a tettesek felkutatását eredményező információkért.

Drónok miatt zárva a londoni Gatwick repülőtér

Drónok észlelése miatt nem működik a Gatwick repülőtér, London második legnagyobb forgalmú repülőtere. A csütörtökön esedékes mindkét budapesti járatpárt is törölni kellett a zárlat miatt. A rendőrség közlése szerint a történteknek nincs közük a terrorizmushoz.

Lassan indul újra a British Airways

Fokozatosan elkezdte londoni járatainak újraindítását vasárnap a British Air-ways légitársaság, amelynek működését szinte teljesen megbénította globális informatikai rendszerének előző napi összeomlása.

Terrorriasztás volt egy a londoni reptéren

Gyanús fehér port találtak az EasyJet légitársaság egyik járatán a Gatwick repülőtéren. A gépről leszállították az utasokat, s csak fél 3-kor engedték vissza őket a járatra, miután a rendőrség is zöld utat adott a légitársaságnak.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.