2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: gátfutás

11 cikk 1/2 oldal

Baji Balázs nyerte a 110 méteres gátfutást

A várakozásoknak megfelelően a világbajnoki bronzérmes Baji Balázs nyerte a 110 méteres gátfutást a Budapesten zajló atlétikai Magyar Szuper Liga-döntő szombati versenynapján.

Harmadikként akár első is lehet

Baji Balázs a londoni atlétikai világbajnokságon szerzett bronzérmével nemcsak a 110 méteres gátfutás legszűkebb elitjébe robbant be.

Márton Anita, az ezüstmosó

A súlylökő ezüstérmével a magyar atlétika történetének egyik legsikeresebb világbajnoksága körvonalazódik Londonban.

Példakép született

Baji Balázs ország-világ előtt olyat tett, amit magyar atléta korábban még sohasem: futószámban – a 110 méteres gátfutásban – világbajnoki érmet szerzett.

Baji Bazsiként ír történelmet

A magyar atlétika története első vágtázóérmének megszületéséhez tanúskodhattunk hétfőn este Londonban a 16. felnőtt világbajnokságon.

Londoni kilátás a gátak közül

A magyar csoda várásának jegyé­ben kezdődött a 16. felnőtt atlétikai világbajnokság második hete Londonban. A 110 méteres gátfutás lapzárta után rendezett döntőjében Baji Balázstól a toronyórát vártuk. Lehetőleg láncostól.

„Én így vagyok tökéletes”

Legközelebb már csak augusztus elején a világbajnokságon versenyez Kendra „Keni” Harrison a világ valaha volt legjobb gátasa. Hogy ezt kitől tudjuk? Tőle magától!

Baji Balázs nem jutott döntőbe 110 méter gáton

Baji Balázs elődöntős futamában negyedik helyen ért célba, s nem jutott fináléba 110 méteres gátfutásban a riói olimpia keddi versenynapján. Összesítésben a 15. lett.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.