2020. november 25., szerda, Katalin napja

Címke: garázs

18 cikk 1/2 oldal

Aranyat ér egy jó garázs

Pillanatok alatt elkapkodják a jó elhelyezkedésű garázsokat és gépkocsibeállókat, főként Budapest belvárosában hatalmas a kereslet.

Nagyot ugrott a garázsok ára

Megnőtt a városközpontban elhelyezkedő garázsok és teremgarázshelyek iránti igény, ami magával hozta ezek jelentős drágulását is.

Jövőre kész az új Millenáris

Ezen a héten megkezdik a mélygarázs építését a Millenáris park mellett, a teljes átalakítás a jövő év végére készülhet el – nyilatkozta Varga Mihály.

Fegyvereket és robbanóanyagokat tartott garázsában

Robbanóanyaggal, lőszerrel és lőfegyverrel visszaélés miatt vádat emeltek egy tatabányai férfi ellen, aki egy garázst megtöltő arzenált és robbanóanyag-készletet halmozott fel – tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

Csempészett cigarettát találtak egy nyíregyházi garázsban

Több mint 27 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak a rendőrök egy nyíregyházi garázsban, ahol két ukrán állampolgárt fogtak el – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szombaton az MTI-vel.

Bezárja óbudai telephelyét a BKV

A megrendelt teljesítmény csökkenése miatt december elsejével a BKV határozatlan időre bezárja óbudai telephelyét – közölte a közlekedési társaság kedden az MTI-vel.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.