2022. december 6., kedd, Miklós napja

Címke: fuvarozók

40 cikk 1/4 oldal

Kilőttek a második negyedévben a fuvarozócégek

A főtevékenységük szerint a szállítás, a raktározás nemzetgazdasági ágba sorolt vállalkozások folyó áron számított értékesítési árbevétele elérte az 1400 milliárd forintot az idei második negyedévben, amely 13 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál – ismerteti csütörtöki számában a Világgazdaság a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataira hivatkozva.

Erősödik a verseny a fuvarozóknál

Még nem tapasztalta a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE), hogy megindult volna az európai piacon dolgozó nemzetközi fuvarozóvállalkozások hazatérése.

Tartanak a fuvarozók az új mérőrendszertől

Büntetésáradattól tartanak a fuvarozók, miután június 1-jén életbe lép az automatikus tengelysúlymérés – mondta el lapunk kérdésére a tisztújításra készülő Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkára. Somogyi Gábor szerint az új vezetés első feladatai­nak egyike lesz, hogy elérjék az intézkedés bevezetésének az elhalasztását.
40 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.