2022. december 7., szerda, Ambrus napja

Címke: Fűts okosan!

6 cikk 1/1 oldal

Hiába tilos, még mindig sokan fűtenek szeméttel

A szállópor kibocsátásáért 85 százalékban a helytelen lakossági fűtés okolható, ugyanakkor az állampolgárok nem érzik felelősnek magukat a légszennyezésért.

Idén is Fűts okosan!

A szilárd tüzelőanyagok veszélyeire, a lakossági hulladékégetés tilalmára és káros hatásaira hívja fel a figyelmet az idén is útjára indított Fűts okosan! felvilágosító- és tájékoztatókampány.

Idén is elindult a Fűts okosan! kampány

Felhívják a figyelmet a szilárd tüzelőanyagok veszélyeire, a lakossági hulladékégetés tilalmára és káros hatásaira, emellett elérhetővé tesznek minden helyes fűtési technikával kapcsolatos információt.

Még mindig rosszul fűtünk

A füstölő gyárkéményeknek már jószerével leáldozott, amióta az állam – ahol képes rá – szigorúan kezeli a vállalati környezetszennyezést.

Egyre többen fűtenek szeméttel

Hazánkban a települések több mint felén közepes vagy súlyos a lakossági fűtésből származó légszennyezés – derül ki a WWF Magyarország szerdán közzétett jelentéséből.

Fűts okosan! kampány az egészséges levegőért

Az egyes szilárd tüzelőanyagok használatának veszélyeire, a lakossági hulladékégetés tilalmára és káros hatásaira hívja fel idén is a figyelmet a Földművelésügyi Minisztérium.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.