2022. december 3., szombat, Ferenc, Olívia napja

Címke: futóverseny

20 cikk 1/2 oldal

Futóversennyel kezdődik a Bánki Nyár

Koncertek, nemzetiségi és sportprogramok, valamint színházi előadás is várja a látogatókat a Bánki Nyár idei programjában, amely a Running Warriors akadályfutó-versennyel kezdődik szombaton – tájékoztatta az MTI-t a Nógrád megyei Bánk polgármestere kedden.

Európa-nap: fesztivál és futóverseny Budapesten

Magyarország európai uniós csatlakozásának 14. évfordulója alkalmából egész napos fesztivál zajlik Budapesten, ötödik alkalommal futóversenyt is tartottak vasárnap.

Futóverseny miatt forgalmi változások lesznek Budapesten

Forgalmi változások lesznek ma és vasárnap Budapesten futóverseny miatt, ezek a többi között a margitszigeti központi utat, az Árpád hidat, a Margit hidat, a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai, valamint a pesti alsó rakpartot érintik.

Futóverseny miatt forgalmi változások lesznek a hétvégén Budapesten

Forgalmi változások lesznek szombaton és vasárnap Budapesten futóverseny miatt, ezek a többi között a margitszigeti központi utat, az Árpád hidat, a Margit hidat, a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai, valamint a pesti alsó rakpartot érintik - tájékoztatta a Budapest Sportiroda csütörtökön az MTI-t.

Drónok célkeresztjében

Attól óvakodnak a hét végi, 33. Telekom Vivicittá városvédő futás szervezői, hogy részvételi csúcsot ígérjenek, ám akár ez is összejöhet.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.