2019. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: futball

290 cikk 1/29 oldal

Felfüggesztett büntetések a vádlottnak a 2013-as futball bundabotrányban

A Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokon valamennyi megjelent vádlottat bűnösnek talált, és felfüggesztett büntetéseket szabott ki rájuk az S. R. és 23 társa ellen kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt indított eljárásban, a 2013-as futball bundabotrányban.

Börtönökkel szövetkeznek az angol futballklubok

Összesen 32 élvonalbeli és alacsonyabb osztályú angol futballklub vesz részt abban a programban, amelyben helyi börtönökkel szövetkezve próbálják csökkenteni a visszaesők aranyát az elítéltek körében.

Meggyilkoltak egy oknyomozó újságírót Ghánában

Meggyilkoltak egy oknyomozó újságírót Ghánában, aki az afrikai futballhoz kötődő korrupciós ügyek után kutatott – számoltak be helyi források csütörtökön.

Beképzelt beteg

Magyarországon két dologhoz biztosan ért mindenki: a politikához és a labdarúgáshoz, mások ugyanezt úgy fogalmazták meg, hogy tízmillió fociszakértő hazája vagyunk.

Bohóc a kapuban

Napjaink egyik focistajelképe az olasz Gigi Buffon, akinek önéletrajzi kötete számos meghökkentő kulisszatitkot árul el a negyvenedik évét idén betöltött, ma is aktív kapuslegendáról.

Nyitva Alcácer gólzsákja

Tegnap késő este hét mérkőzést bonyolítottak le, de ezekből csak egyet a legfelső kategóriában, a 3. csoportban, a Lengyelország–Portugália összecsapást, de Ronaldo ezúttal sem lépett pályára.

Lestaktika

A volt kancelláriaminiszter, Lázár János közösségi oldalán lelt videó igazi zsákmány, nem véletlen, hogy a kollégák (Index, 24.hu) is fürgén rácuppantak.

Farkasétvágyú kék-fehér újonc

Négy forduló után még két csapat százszázalékos a labdarúgó NB I-ben: a Ferencváros (ez a papírforma) és a Honvéd (ez nem az).
290 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.