2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: Fülöp Erik

16 cikk 1/2 oldal

A Mi Hazánkban folytatja Volner, Apáti és Fülöp is

Tovább bomlott a Jobbik, miután feloszlott az üllői alapszervezet is, és kilépett a pártból Sas Zoltán korábbi országgyűlési képviselőjelölt, a rendvédelmi és nemzetbiztonsági kabinet vezetője.

Beszámoltatnák Vonát a pénzügyekről

A párt korábbi alelnöke közölte: szánalmasnak tartja, hogy Sneider Tamás, a Jobbik elnöke megfenyegette a párt két kilépett országgyűlési képviselőjét.

Volner a Jobbik és a saját jövőjéről is beszélt

Az alelnökkel tart két országgyűlési képviselő-társa, Apáti István és Fülöp Erik is. A politikus jelezte, bár párttagságukról lemondanak, parlamenti mandátumukat mindhárman megtartják.

Volner János kilépett a Jobbikból

Nem várta meg a Jobbik fegyelmi tárgyalásának a felfüggesztett alelnök, inkább maga lépett ki a pártból. Ugyanígy tett Apáti István és Fülöp Erik is.

Még mindig szakadhat tovább a Jobbik

Több frakciótagnak is inog a tagsága a Jobbikban belső vívódásuk miatt – tudta meg a Magyar Idők Volner Jánostól, a Jobbik felfüggesztett alelnökétől.

Volner Jánosék nem adják vissza mandátumukat

Nem adja vissza országgyűlési képviselői mandátumát a Jobbik frakciójából péntek este kizárt Volner János és a kevéssel később kilépését bejelentő Apáti István és Fülöp Erik.

Volner levele vihart kavart a Jobbikban

Volner János kizárásával ért véget a rendkívüli frakcióülés, amelyet azután hívott össze a pártvezetés, hogy az alelnök egy nyílt levélben felfedte a Jobbik viselt dolgait.

Kizárták Volner Jánost a Jobbik frakciójából

Pénteken délután ülésezett a Jobbik parlamenti frakciója, az estébe nyúló ülésen úgy határoztak, hogy kizárják Volner János alelnököt az ellenzéki párt frakciójából.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.