2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: független

24 cikk 1/3 oldal

Nincs másik Index, de igény lenne rá

Nincs másik Index! – harsogja hónapok óta a majdnem mindentől és mindenkitől független Index.hu. Meg persze sok mást is. Például hogy Magyarországon tombol az antiszemitizmus.

Újra Borbély Gábort választották polgármesterré Bujákon

Újra a független Borbély Gábort választották polgármesterré a Nógrád megyei Bujákon a vasárnap tartott időközi önkormányzati választáson; megválasztották a hattagú képviselő-testületet is – mondta Tóth Kálmán jegyző az MTI-nek.

A magyar független színházi társulatok is bemutatkoznak a szegedi Thealteren

Több magyar független színházi társulat előadása lesz látható az augusztus 3-án kezdődő szegedi Thealter fesztiválon, a kilencnapos seregszemlén a hagyományokhoz híven több tehetséges, fiatal alkotócsapat is bemutatkozik a szegedi közönségnek – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Európa élvonalában a magyar ítélkezés

Előkelő helyen végzett hazánk az Európai Bizottság felmérésén, ahol az uniós tagállamok bíróságainak hatékonyságát, minőségét és függetlenségét vizsgálták.

Hát mégsem független?

Hódmezővásárhely polgármestere az országos ellenzéket szervezi. Hát mégsem annyira „független”, ahogyan hirdette magáról?

Nyomoznak Márki-Zay kampányoldala miatt

A választás rendje elleni bűncselekmény gyanújával indult nyomozás a Somogy megyei 4. választókerület független parlamenti képviselőjelöltjének feljelentése nyomán.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.