2022. január 24., hétfő, Timót napja

Címke: front

12 cikk 1/2 oldal

Frontkarácsony

Az ünnepet Szilágyi tanító tartalmas, szívből jövő imája vezette be. Azután karácsonyi énekeket énekeltek, s láttam, hogy sok ember törülgeti a szemeit.

Fa Nándor kedden késő este célba érhet

Fa Nándor kitűnő tempóban halad, nyolcadik helyét senki sem veszélyezteti, s akár már kedden beérhet a célba a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen.

Veterán katonák vasútvonalakat vontak blokád alá a kelet-ukrajnai fronton

Eddig két vasútvonalat vontak blokád alá a kelet-ukrajnai fronton korábban harcoló veterán katonák, hogy megakadályozzák a kereskedelmet Ukrajna és a szakadár területek között, pénteken pedig két újabb vonalon készülnek leállítani a teherszállító vonatokat – közölte Szemen Szemencsenko parlamenti képviselő, a Donbasz önkéntes alakulat volt parancsnoka a 112 ukrán hírtelevízióban.

Kritikus tömeg

Beavatkozni vagy nem beavatkozni? – ez itt a kérdés. Miközben ezt latolgatják a politikailag korrektek, a Földközi-tenger túlpartján szemünk előtt fejlődik szép nagyra az Iszlám Állam.

Ismét haltak meg ukrán katonák a kelet-ukrajnai fronton

Két ukrán katona vesztette életét és négy sebesült meg az elmúlt egy nap alatt a kelet-ukrajnai fegyveres konfliktus övezetében – közölte vasárnapi kijevi sajtótájékoztatóján Olekszandr Motuzjanik, az elnöki hivatal hadműveleti ügyekben illetékes szóvivője.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.