2022. augusztus 16., kedd, Ábrahám napja

Címke: frekvencia

8 cikk 1/1 oldal

NMHH: meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök

Zavarhatják a különböző vezeték nélküli ipari, nagy teljesítményű wifieszközök vagy biztonsági kamerák képét vezeték nélkül továbbító berendezések a meteorológiai radarok működését, amelyek emiatt nem képesek helyesen jelezni egy vihart a légi irányítóknak, a külföldi meteorológiai szolgálatoknak vagy a tömegmédiumoknak – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága hétfőn az MTI-vel.

Új tagokkal bővülhet a Rádió 1 hálózata

Kilenc adó csatlakozhat a Rádió 1 hálózatához; az ehhez szükséges jóváhagyást e heti ülésén adta meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

A Mária Rádió frekvenciát nyert Szombathelyen

A Mária Rádió Frekvencia Kft. sugározhat a Szombathely 88,4 MHz sávjában Mária Rádió Savaria néven, miután a pályázati eljárás eredményeként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa nyertessé nyilvánította, és közösségi médiaszolgáltatásként ismerte el – tájékoztatta az NMHH csütörtökön az MTI-t.

Két újabb, helyi rádiós frekvencia nyílik meg

Újabb két – egy esztergomi és egy velencei – helyi rádiós frekvencia pályázati felhívásának tervezetét jelentette meg a Médiatanács a napokban – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Rádiós pályázatokról is döntött a médiatanács

Öt frekvenciapályázat ügyében döntött, két rádió és két tévé szolgáltatójára pedig pénzbírságot rótt ki eheti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, amely egy dokumentumfilm munkálatainak anyagi támogatásáról is határozott – áll az NMHH által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben.

Hétfőn reggel indul a Karc FM

Az alapvetően közszolgálati, beszélgetős rádióban interaktív műsort vezet Bayer Zsolt, Huth Gergely és Papp Endre. Interjú Gajdics Ottóval, a Karc FM főszerkesztőjével.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.