2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: Francois Molins

8 cikk 1/1 oldal

Burkát viselve bujkált a Franciaországban elfogott szökevénykirály

Burkát, a teljes testet és arcot eltakaró muzulmán női öltözéket viselve közlekedett a 46 éves Redoine Faid, akit három hónapi bujkálás után szerdán fogtak el a francia hatóságok. A „szökevénykirály” – aki július elején három fegyveres segítségével, helikopteren szökött meg a Párizshoz közeli Réau fegyintézetéből – ugyanakkor éppen a Franciaországban nyilvános helyeken betiltott öltözéke miatt bukott le – közölte a párizsi főügyész.

A per

Salah A. „megdicsőülésének” története egy merénylettel indul. Főhősünk terrorista, aki nemcsak résztvevője, de szervezője is egy ártatlan életeket követelő merényletnek.

Robbantásos merényletet terveztek Párizsban

A 28, 29 és 30 éves Amine S., unokatestvére Sami B., és barátjuk, Aymen B. ellen terrorizmussal kapcsolatosan, bűnszövetkezetben elkövetett emberölési kísérlet a vád.

A párizsi ügyész nem tart Salah Abdeslam feljelentésétől

Nem sértettek jogot a hatóságok, amikor részleteket közöltek Salah Abdeslam vallomásából – jelentette ki hétfőn brüsszeli sajtótájékoztatóján François Molins párizsi ügyész, aki ellen a párizsi terrortámadások megszervezésével gyanúsított Abdeslam ügyvédje feljelentést kíván tenni a nyomozati titok megsértése miatt.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.