2019. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: frakció

56 cikk 1/6 oldal

Az EP ellehetetlenítené az euroszkeptikusokat?

Míg az Európai Bizottság egyre keményebb álhírellenes küzdelmet sürget, addig az Európai Parlament egyes tagjai a majdani frakcióalkotás szabályaival játszanának.

Szávay kilépésével milliókat buknának

A zsidóveréssel hencegő politikus december közepén közölte, az év végén elhagyja a frakciót, ám feltehetően a tavaszi ülésszakig marad a Jobbik képviselőcsoportjában.

Eldőlhet Volner János sorsa

Kedd késő délután ül össze a Jobbik etikai bizottsága, hogy megvizsgálják, a Jobbik-frakcióból már kizárt Volner János maradhat-e a párt tagja.

Kihelyezett frakcióülést tartott a KDNP

Szóba kerültek továbbá szociális kérdések, felmerült a hajléktalanság és a közterület rendje biztosításának kapcsolata és felvetődött az ápolási díj emelésének lehetősége is.

Dúró Dóra kész visszaadni a mandátumát

"Méltósággal tudomásul veszem, de megdöbbentett a bajtársaknak hitt frakciótársak konkrétumok nélküli, koncepciós döntése" – fogalmazott a képviselőasszony.

A Jobbik frakciója kizárta Dúró Dórát

Toroczkai László felháborítónak tartja a kizárást, amelyre szerinte nem volt morális alap, és az elnökségnek sem lesz erkölcsi alapja elvenni Dúró mandátumát.
56 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.