2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság

15 cikk 1/2 oldal

Tűz miatt kiürítettek egy fővárosi kollégiumot

Tűz miatt kiürítettek egy kollégiumot a budapesti Dayka Gábor utcában hétfőn, kora este – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Több száz bejelentés érkezett a tűzoltókhoz a fővárosban

Több száz bejelentés érkezett a fővárosi tűzoltókhoz vasárnap a vihar okozta károk miatt, főként fák dőltek ki és a szél rongálta meg az épületeket – közölte Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Pestről Budára elindult a forgalom az Árpád hídon

Újra járható a budapesti Árpád híd Budára vezető oldala, miután a rendőrök kedd délután feloldották a lezárást – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Hatóság vizsgálja a gyömrői szennyezést

A hatósághoz arról érkezett közérdekű bejelentés, hogy vegyszeres hordókat áshattak el illegálisan a város külterületén, egy volt szemétbányában.

Kisebb földrengés volt Budapest déli részén

A Richter-skála szerinti 2,2-es erősségű földrengés volt Budapest déli részén – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Magyar Tudományos Akadémia Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumra hivatkozva.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.