2019. április 22., hétfő, Csilla, Noémi napja

Címke: főváros

217 cikk 1/22 oldal

Több mint tízmillióan Budapesten

Számos ország irányából kiemelkedően bővült a beutazó turizmus, azonban a magyarok érdeklődése a külföldi vendégekénél is erősebbnek bizonyult.

Versenyben a biztonságos főváros

A statisztikák szerint meredeken ível felfelé a fővárosi beutazó utasforgalom, egyre több külföldi turista szeretné felfedezni a magyar vendégszeretetet.

Ismét versenybe szállt a főváros a legjobb európai úti cél címért

Ismét a legjobb 20 között versenyez a főváros a legjobb európai úti cél címért: január 15. és február 5. között bárki szavazhat, hogy Budapest az European Best Destination szervezet szavazásán az első helyre kerüljön – közölte a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) az MTI-vel kedden.

Káposztásmegyerig jár majd a metró

A 3-as metró északi meghosszabbításáról is határoznia kell a közeljövőben a kormánynak. A kabinet nem légvárakról fog dönteni, már készülnek a kék metróvonal újabb szakaszának tervei.

Nyárra kizöldülhet a pesti Belváros

A Vörösmarty tér mintegy 2,3 milliárd forintból újul meg állami támogatással, a Podmaniczky tér rekonstrukciója pedig mintegy 1,2 milliárd forintból, fővárosi támogatással valósul meg.
217 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.