2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: főügyészség

21 cikk 1/3 oldal

Hivatali vesztegetés miatt vettek őrizetbe határrendészeket Röszkénél

Hivatali vesztegetés elfogadása miatt vettek őrizetbe több, a Röszkei Határrendészeti Kirendeltség állományába tartozó határrendészt, az ügyészség tíz ember esetében indítványozta az előzetes letartóztatás elrendelését – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője szerdán az MTI-vel.

Vádat emeltek tömeges közokirat-hamisítás miatt húsz ember ellen

Közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek húsz ember ellen, akik több mint hatszáz járműről nyújtottak be hamis műszaki adatlapot a gödöllői, az aszódi, az oroszlányi és a pétervásárai okmányirodán. Az oroszlányi okmányiroda dolgozói észlelték a szabálytalanságot és értesítették a rendőrséget – tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

Kétmilliárdos csalás miatt nyomoz az ügyészség

Egy kétmilliárd forintos, hitelszerződéssel kapcsolatos csalás miatt indított nyomozást a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) feljelentésére a Budai Nyomozó Ügyészség.

Újabb áldozat lehet a Mengyi-ügyben

Simonka György, a Fidesz országgyűlési képviselője politikai zavarkeltésnek minősítette, hogy azt állítják: házkutatás volt nála nyáron.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.