2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: fotó

37 cikk 1/4 oldal

Festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatot hirdetett a Diákhitel Központ

Idén is meghirdeti festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatát a Diákhitel Központ. A KÉPZŐ elnevezésű pályázat idei témája a „Szerep-modell” kérdése – azaz milyen szerepeket vállal egy ember az élete során, milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy fiatalnak, ha karriert épít, vagy ha családot alapít.

Budapest egy gömöri fotós szemével, Rimaszombaton

Bizonyára nagyon sok fotókiállítás született az elmúlt évtizedekben Közép-Európa egyik szellemi központjáról, Budapestről. De gömöri szemmel, gömöri szemszögből talán most először látható.

Mit látott az úszómester?

A Gellért fürdő vendégei az 1930-as években Pusztai Sándor úszómester fényképein címmel webprojektet mutattak be tegnap a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban.

Sánta István Csaba jazzportréiból nyílt kiállítás Veszprémben

A jazz az egykori formabontásból a kreativitás révén közösségteremtő erővé vált - mondta az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa Sánta István Csaba jazzportré-kiállításának megnyitóján hétfőn Veszprémben.

Őrült kaméleon

A Műcsarnokban február vége óta látogatható kiállításon az amerikai sztárfotós és a világhírű színész rendhagyó módon hajt fejet a fotó- és a filmtörténet nagyjai előtt.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.