2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: forma

7 cikk 1/1 oldal

Előbb vízen, aztán szárazon

Eddig is Lewis Hamilton volt a Hungaroring királya, hiszen korábban ő nyerte meg a legtöbbször – ötször – a Magyar Nagydíjat, de a Mercedes brit pilótája még nagyobb király lett nálunk.

Rafael Nadal régi önmagát idézi

Nadal a 2015-ös Roland Garros után jutott be újra a legjobb nyolc közé GS-viadalon, és hazája sportsajtója szerint a régi önmagát idézi.

Nem az Eb, hanem a BL vesztesei

A magyar válogatott labdarúgók az Európa-bajnokság fáradalmait nem tudták kipihenni, legalábbis az őszi teljesítményük alapján.

Törölték a Rubik-kocka formáját ábrázoló védjegyet

Az Európai Unió Bírósága csütörtökön hatályon kívül helyezte elsőfokú Törvényszékének korábbi ítéletet, amely a Rubik-kocka formájának európai uniós védjegyként történő lajstromozását mondta ki, valamint az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalának (EUIPO) ugyanerre vonatkozó határozatát.

Feltaláló: a kavicsok alakja idővel a Gömböcéhez közelít

A világhírű magyar találmány, a Gömböc formája a természetben is megjelenik: a sziklák, kavicsok, homokszemek alakja a kopásukkal a Gömböcéhez közelít, azonban soha nem éri el azt – közölte a szerkezet egyik feltalálója az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.