2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: forgatókönyv

22 cikk 1/3 oldal

Macron még nem úszta meg

Hétfő este Emmanuel Macron a hibái elismerésével, illetve jóléti intézkedések bejelentésével igyekezett csitítani a kedélyeket. Ugyanakkor korántsem biztos, hogy a válságnak vége van.

Hamis Napszállta bűntudatkeltéssel

A Napszálltát nagyon rafináltan menedzselték. A bemutatóig titokban tartották, hogy miről szól, és az alkotók utána se nagyon nyilatkoznak a lényegéről.

Pattantyúsok és tüzérek

Csak szólok: hatalmas botrány lesz abból, ha – ahogyan beszélik – Hegedűs Bálint forgatókönyve alapján készül majd a nagy garral beharangozott Hunyadi-film.

Nagy-Albánia a balkáni forgatókönyvek között

Az utóbbi időben mind több a találgatás, számos spekuláció kering arról, hogy Belgrád és Pristina között olyan megállapodás születhet, amely a határok módosítását (is) jelentené.

Szakértő: nem egyértelmű a Brexit forgatókönyve

Továbbra sem egyértelmű, milyen forgatókönyv alapján lép ki az Európai Unióból Nagy-Britannia – közölte Pócza István, a Századvég vezető kutatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Stanley Kubrick elveszett forgatókönyve került elő 60 év után

Hatvan év után került elő Stanley Kubrick egy elveszett forgatókönyve: a Burning Secret címet viselő szkript, amelynek a rendező társ-forgatókönyvírója volt, szinte forgatásra kész – számolt be róla a The Guardian vasárnap.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.