2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: forgatás

18 cikk 1/2 oldal

Léptek a macskakövön

Az ötvenes évek hajnalán járunk. Kora reggel egy budapesti bérház emeleti lakásának ajtaján két férfi dörömböl. Nagy fekete autóval jöttek, ez nem jelent jót.

Legalább öt helyen forgatnak egy átlagos napon Magyarországon

Kétezernél is több filmforgatási célú közterület-használati kérelem érkezett be tavaly a Magyar Nemzeti Filmalap (MNF) Zrt.-hez, és a filmvilág hazai helyszínek iránti érdeklődése az idén sem esett vissza: július közepéig az ezret is meghaladta az engedélyigénylések száma. Egy átlagos napon országszerte legalább öt különböző helyen forgatnak – írta a Világgazdaság pénteken.

Haladékot kapott a CEU

Egy évvel meghosszabbítaná a kormány a határidőt, ameddig a Magyarországon működő külföldi felsőoktatási intézményeknek teljesíteniük kell működésük feltételeit.

Rekordévet várnak idén a filmipar szereplői

Az év második felében tovább erősödik a hazai filmgyártás, jelenleg is több nagy költségvetésű magyar és külföldi produkció készül a Magyar Nemzeti Filmalap tájékoztatása szerint.

Rekordévre számít a magyar filmipar

Az év második felében tovább erősödik a hazai filmgyártás, jelenleg is több nagy költségvetésű magyar és külföldi produkció készül Magyarországon.

Szerelmes testőr

Még négy hétig forgatják a magyar, az osztrák, a szlovák és a cseh köztévék egyedülálló összefogásával készülő kétrészes történelmi kalanddrámát.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.