2020. november 25., szerda, Katalin napja

Címke: forgalomkorlátozások

19 cikk 1/2 oldal

Forgalomkorlátozások lépnek életbe az Üllői és Váci úton is

Forgalomkorlátozás lép életbe a 3-as metró felújításához kapcsolódó munkálatok miatt az Üllői úton a Klinikák állomásnál, valamint a Váci úton a Forgách utcai megállónál szerdán – közölte a BKV hétfőn az MTI-vel.

Forgalomkorlátozások lesznek a Nyugati pályaudvarnál

Csütörtöktől várhatóan október 31-ig forgalomkorlátozások lesznek a Nyugati téren, mert elkezdik a 3-as metróvonal felszíni pótlásához szükséges út- és forgalomtechnikai munkálatokat.

Forgalomkorlátozások a hét végén

Az ünnepi programok idején a 2-es metró sűrített járatokkal közlekedik, nagy tömeg esetén viszont kiiktathatják a Batthyány téri megállót.

Korlátozzák a forgalmat Budapesten egy szombat esti futóverseny miatt

Korlátozzák a forgalmat Budapesten a budai alsó rakparton egy szombat esti futóverseny miatt, a közösségi közlekedés egyes járatainak menetrendje is változik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Forgalomkorlátozások lesznek a gyorsforgalmi úthálózaton

Forgalomkorlátozásokra és torlódásra kell számítani a következő hetekben tengelysúlymérő-állomások kiépítése miatt a gyorsforgalmi úthálózaton – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.