2019. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: fontos

7 cikk 1/1 oldal

A szakértők felelőssége

A szakértők szerepe egy ilyen korban fontossá válik. Egy téves vélemény, rossz gondolat vagy éppen szándékos félrevezető manőver szép lassan polgárháborús helyzetbe tud sodorni államokat.

Oroszország szerint az ENSZ globális migrációs csomagja fontos

Oroszország az ENSZ globális migrációs csomagját fontos lépésnek tartja a nemzetközi együttműködés fejlesztésében, ugyanakkor óva int az egyes országok szuverenitásába történő beavatkozástól ebben a kérdésben – közölte az orosz ENSZ-nagykövet szóvivője vasárnap a marrákesi kétnapos nemzetközi kormányközi konferencia előtt, amelyen a tervek szerint elfogadják a migrációs paktumot.

Kína: Szöul és Phenjan csúcstalálkozója fontos lépés a helyes irányba

Végre fontos lépést sikerült tenni a helyes irányba Észak-Korea kérdésében – reagált csütörtökön Vang Ji kínai külügyminiszter arra, hogy a héten Szöul bejelentette, áprilisban csúcstalálkozót tartanak, és Phenjan nem ragaszkodik atomfegyvereihez, ha nem érzi magát katonailag fenyegetve.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.