2022. augusztus 18., csütörtök, Ilona napja

Címke: földtörvény

17 cikk 1/2 oldal

Hadházy anyja kijátszotta a földtörvényt

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet is megalapozottnak tartja a gyanút, hogy az LMP-s képviselő családja egy stórmanhálózat tagjaként kijátszotta a földtörvényt.

Az EU döntése veszélybe sodorja a földvagyont

Az Európai Bizottság után az unió bírósága is a külföldi spekulánsok oldalára állt – így reagált kedden a Földművelésügyi Minisztérium a testület döntésére.

Földügy: biztosítani kell a jogorvoslatot

Megsemmisítette a földforgalmi szabályozással összefüggő egyik törvényi rendelkezést kedden az Alkotmánybíróság (AB), mivel az a testület szerint sértette az alaptörvényben rögzített jogorvoslati jogot.

Beperelte hazánkat Brüsszel

Újabb szakaszába lépett csütörtökön az osztrák gazdák panaszai nyomán hazánk ellen indított európai uniós kötelezettségszegési eljárás.

Az Európai Bizottság újabb fogást keres Magyarországon

Bírósági keresetet indított a határokon átnyúló tevékenységet folytató befektetők mezőgazdasági földterület használatára vonatkozó jogaival kapcsolatos uniós szabályok megsértése miatt az Európai Bizottság csütörtökön Magyarország ellen.

A Magosz elégedett a földprogram eddigi eredményeivel

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) elégedett a földprogram eddigi eredményével – mondta a szervezet elnöke az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában. Jakab István úgy fogalmazott, amit célul tűztek ki, az teljesült.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.