2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: főiskola

11 cikk 1/2 oldal

Potápi Árpád János: a kárpátaljai magyar közösség mellett állunk

A magyar kormány és a magyar társadalom a kárpátaljai magyar közösség mellett áll, ez a közösség ahogyan eddig is, ezután is számíthat Magyarország támogatására – jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára pénteken Beregszászon a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola diplomaátadó ünnepségén.

Megalakult a Szolnoki Főiskola konzisztóriuma

Megtartotta alakuló ülését a Szolnoki Főiskola konzisztóriuma kedden, az öttagú stratégiai tanácsadó testület tagjai Nagy Mártont, a Magyar Nemzeti Bank alelnökét bízták meg a grémium irányításával – közölte a Szolnoki Főiskola az MTI-vel.

Még öt napig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

Még öt napig, február 15-éig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre, a felvételizőknek eddig kell véglegesíteniük a jelentkezésüket az e-felvételi rendszerében, a hitelesítést azonban február 23-ig tehetik meg.

Balog: magyar felsőoktatás nincs jó egyetemi tanárok nélkül

Tudomány nincs tudós nélkül, magyar felsőoktatás sincs jó egyetemi tanárok nélkül – mondta az emberi erőforrások minisztere kedden, amikor rektori, egyetemi és főiskolai tanári megbízásokat adott át Budapesten.

Egy halott és sérültek egy lengyel gólyabálon

Egy diák meghalt, hatan megsérültek csütörtökre virradó éjjel az északnyugat-lengyelországi Bygdoszcz vajdasági székváros egyik főiskolájának gólyabálján, amelyen pánik tört ki – jelentette a TVN24 lengyel hírtelevízió.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.