2023. március 25., szombat, Irén, Írisz napja

Címke: fogyatékosok

11 cikk 1/2 oldal

Felújítják az esztergomi Montágh iskolát

A 240 sajátos nevelési igényű tanulót gondozó esztergomi Montágh iskolában 400 millió forintot meghaladó bővítési és felújítási program kezdődött meg.

Esélyt is adnak a fogyatékosoknak

Eddig mintegy 660 fogyatékos ember költözött családias hangulatú, az önálló életvitelt és a társadalmi beilleszkedést támogató lakóházakba.

Egyenrangú polgártársaink a fogyatékosok

Befogadó és összetartó társadalom csak úgy épülhet, ha a fogyatékos emberek is egyenrangú és látható polgárai a nemzetnek – jelentette ki Czibere Károly államtitkár.

Újabb lejárató kampány hazánk ellen?

Soros György áll azon szervezet mögött, amely azt állítja, a gödi TopHáz Speciális Otthonban a fogyatékos ellátottak rossz körülmények között élnek.

Flashmob a fogyatékkal élőkért

A Magyar Református Szeretetszolgálat szerint lelki akadály van Magyarországon az épnek mondott társadalom, illetve a fogyatékkal élők között, pénteki flashmobjukkal erre szerették volna felhívni a figyelmet a fogyatékkal élők világnapja alkalmából.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.