2019. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: fogyasztás

207 cikk 1/21 oldal

Bátrabban fogadkozunk az új évben

Az elmúlt esztendőre a válaszadók mindössze 17 százaléka tett újévi fogadalmat. Köztük kiugró arányt képviseltek a 25 és 29 év közöttiek, nekik 60 százalékuk tartotta fontosnak ezt a hagyományt.

Minden kereskedő növelte forgalmát az év végén

Novemberben már megkezdődött a karácsonyi bevásárlási roham az üzletekben, a hétfőn megjelent statisztikák szerint elsőként a tartós fogyasztási cikkek értékesítése futott föl.

Rekordösszeget költöttek a családok vásárlásra

2018-ban tavalyhoz képest bő ezermilliárd forinttal hagytak többet a családok az áruházak pénztáraiban, az értékesített áruk mennyisége több mint 6 százalékkal emelkedett.

Kitűnő minőségű a haltermés, a tavalyinál is szélesebb a választék

Kitűnő minőségű az idei haltermés, a választék a tavalyinál is bőségesebb, és a mennyiséggel sincs probléma – jelentette ki a Magyar Hírlapnak nyilatkozva Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) szóvivője.

A fogyasztási hitelek átgondolt felvételére figyelmeztet az MNB

A karácsonyi vásárlásokhoz kötődő, kisebb összegű fogyasztási kölcsönök átgondolt felvételére figyelmeztet a jegybank, mivel a hitel típusától és az azt kínáló pénzügyi intézménytől függően akár 45 ezer forint is lehet az eltérés a visszafizetendő tartozásnál egy egyéves futamidejű, 200 ezer forintos hitelnél.
207 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.