2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: fogaskerekű

8 cikk 1/1 oldal

Rövidített útvonalon jár a fogaskerekű mától november 10-éig

A 60-as (fogaskerekű) villamos ma az első járat indulásától november 10-én az utolsóig a Városmajor és az Adonis utca megálló között jár csak, mert az Adonis utca és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút között sínszálakat és fogasléceket cserélnek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Rövidített útvonalon jár a fogaskerekű hétfőtől november 10-éig

A 60-as (fogaskerekű) villamos jövő hétfőn az első járat indulásától november 10-én az utolsóig a Városmajor és az Adonis utca megálló között jár csak, mert az Adonis utca és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút között sínszálakat és fogasléceket cserélnek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Hétfőtől pótlóbusz jár a fogaskerekű helyett

Pályakarbantartás miatt pótlóbusz jár jövő hétfőtől várhatóan március 19-ig a fogaskerekű helyett egy szakaszon, a Széchenyi-hegy és a Svábhegy között.

Kisiklott a fogaskerekű, senki nem sérült meg

Kisiklott a fogaskerekű vasút egyik szerelvénye a Széchenyi-hegy Gyermekvasút végállomásnál csütörtökön, nem sokkal dél előtt. A balesetben senki nem sérült meg – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-t.

Májusban több napon nem jár a fogaskerekű

Május első felében több napon is pótló buszok közlekednek a fogaskerekű helyett egy szakaszon – közölte az MTI-vel csütörtökön a BKK.

Csillebércre költözhet a TE campusa

A XII. kerületi önkormányzat örömét fejezi ki, hogy újra állami tulajdonba került a csillebérci tábor, és támogatja azt a korábbi koncepciót, miszerint a Testnevelési Egyetem (TE) új campusát az egykori úttörőtábor területén alakítsák ki – tudta meg a Magyar Idők. A néhány héttel ezelőtti kormányülésen is téma volt a TE megújítása, az egyetem épületeinek új helyen, zöldmezős beruházásban való felépítése.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.