2020. július 5., vasárnap, Emese, Sarolta napja

Címke: foci Eb

14 cikk 1/2 oldal

Tokaji és török kávé

A foci-Eb mindenkiből a legjobbat hozza ki. A befogadó borászból, a cigijét sodró, focimezes apukából, sőt még három amerikai turistából is.

Nagyot nyertek a sörözők

Egy átlagos júniushoz képest összességében tíz százalékkal növelte a hazai vendéglátóhelyek, főként a kocsmák, bárok, italkimérések forgalmát a nemzeti válogatott.

Tarolnak a kocsmák is

A magyar válogatott szereplése rég nem látott eufóriát váltott ki a hazai szurkolókból, amely a vendéglátóiparra is jótékony hatással van.

A boltok nyertek az Eb-vel

A magyar–belga meccs előtt a korábbiaknál is többen szerezték be a kánikulában jobban fogyó italokat, egyes élelmiszereket, illetve szurkolói kellékeket.

Biztonsági kockázattal jár a labdarúgó Eb

A hírszerzés jó munkát végzett 2015-ben, olyan információkat gyűjtött össze, amelyek az ország biztonságát jelentős mértékben erősítették – mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, miután a parlament nemzetbiztonsági bizottsága tegnapi zárt ülésén Pásztor Istvánnal, az Információs Hivatal (IH) főigazgatójával együtt beszámolt a múlt évi tevékenységről.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.