2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja

Címke: főbírójelölt

11 cikk 1/2 oldal

Beiktatták Kavanaugh-t

Aktivisták a karzatról hallható állandó bekiabálásaitól és sivalkodásától megzavarva, de megszavazta az amerikai szenátus Brett Kavanaugh főbírójelölt kinevezését, aki még aznap le is tette esküjét.

Trump kiállt főbírójelöltje mellett a szenátusi meghallgatás után

Donald Trump amerikai elnök ismét kiállt a szexuális zaklatással gyanúsított főbírójelöltje, Brett Kavanaugh mellett percekkel azután, hogy véget ért a jelölt és a vádlója maratoni meghallgatása a szenátus igazságügyi bizottságában.

Trump főbírójelöltje ártatlannak vallja magát, és nem lép vissza

Ártatlannak vallja magát, és nem lép vissza a jelöltségtől Brett Kavanaugh, az Egyesült Államok legfelsőbb bíróságába jelölt, szexuális zaklatással megvádolt bíró. A jelölt a szenátus igazságügyi bizottságának csütörtöki meghallgatásán mondta ezt, miután korábban ugyanott felszólalt Christine Blasey Ford, aki megvádolta Kavanaugh-t.

Slamasztikában Trump jelöltje

Harminchat évvel az állítólagos esemény után – és napokkal Brett Kavanaugh holnaputánra tervezett bizottsági jóváhagyása előtt – állt elő egy kaliforniai pszichológusnő a váddal, miszerint a főbírójelölt egy ágyra teperte. Állításait ki akarják vizsgálni.

Trump főbírójelöltje tagadja, hogy szexuálisan zaklatott volna bárkit

Donald Trump amerikai elnök főbírójelöltje, Brett Kavanaugh ismételten tagadta, hogy szexuálisan zaklatott volna bárkit is, miután vasárnap a nyilvánosság elé lépett az a nő, aki korábban egy demokrata szenátornak küldött bizalmas levélben vádolta meg a főbírójelöltet azzal, hogy még középiskolás korukban szexuálisan zaklatta őt.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.