2024. július 13., szombat, Jenő napja

Címke: Flesch Tamás

8 cikk 1/1 oldal

Budapest nyeri az ünnepi versenyt

Rengeteg külföldi van most is Budapesten, telt házzal üzemelnek a szállodák egészen január első hetének végéig – tudta meg a Magyar Idők a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségétől.

Kilőtt a turizmus márciusban

Tetten érhetők a legfrissebb statisztikai jelentésben a nemzetközi turizmusban átalakult utazási szokások, amiből Magyarország ismét profitálni tudott márciusban.

Fogynak a szobák a vb-re

A városlátogatások szezonjában nagyon kedvezően alakul a budapesti vendégforgalom: a szállodák látogatottsága márciusban és áprilisban is meghaladta az előző évit.

Új elnököt választott a szállodaszövetség

Könnyid Lászlót választották meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) elnökének a szervezet soron kívüli tisztújító közgyűlésén, gasztronómiai társelnöknek Hamvas Zoltánt, általános alelnöknek Flesch Tamást – mondta Kovács István, a MSZÉSZ főtitkára az MTI érdeklődésére szerdán.

Jön a hazai turizmus aranykora

Nem csupán a hagyományos hotelek, hanem a magánszálláshelyek, továbbá a vendéglátóhelyek és a kiskereskedők is jól járnak az idei évben.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.