2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: finanszírozás

154 cikk 1/16 oldal

Palkovics László: Nincs bajban a tudomány Magyarországon

Az innovációs és technológiai miniszter cáfolta a MTA körüli híreket. „Az alaptörvényünk pontosan szabályozza, hogy a kormány hogyan viszonyul a tudományhoz és hogy mi az MTA szerepe” – mondta.

Nyitottság a napelempiac finanszírozásában

Globálisan is egyre nagyobb igény mutatkozik a napenergetikai projektek finanszírozására, a piacon több évtizedes fellendülést vár a Fraunhofer ­Institute.

Ezermilliárdnyi hitelhez juthat idén a kkv-szektor

Már kérhetik a növekedési hitelprogram fix változatát a kis- és középvállalkozások, a finanszírozás hosszú lejáratban, változatlan kamatfeltételek mellett vehető igénybe.

Idén kisebb ütemmel, de nőhet a lakossági hitelpiac

Idén is erős évet várnak a lakossági finanszírozásban a pénzügyi szolgáltatók: a Világgazdaságnak nyilatkozó bankok többsége a tavalyinál lassabb, de mindenképpen két számjegyű bővülésre számít.

Erősödik az állam finanszírozása

2019-ben is elsősorban a forintpiacról akarja biztosítani a lejáratok fedezetét és az állam működéséhez szükséges forrásokat az adósságkezelő.

Csökken a Diákhitel1 kamata

Az előző félévi 2,30 százalékról 10 bázisponttal 2,20 százalékra csökkentette a Diákhitel1 kamatát a 2019. január 1-jétől június 30-ig tartó időszakra a Diákhitel Központ – közölte a pénzintézet az MTI-vel csütörtökön.
154 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.