2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Final Four

37 cikk 1/4 oldal

Még csak a csoport fontos

Százszázalékosan szerepeltek a magyar klubcsapatok a Bajnokok Ligájában, a nőknél nyert a Ferencváros és a Győr, a férfiaknál a Veszprém és a Szeged is.

Erős mozgásban az elit

Sokan a szívükhöz kaptak, amikor Görbicz Anita a megnyert BL-döntő után amiatt sajnálkozott, hogy jövőre nem marad együtt a Győr kerete.

Bérletet váltottak az elitbe

Eddigi három fellépésével a Győr szinte állandó résztvevője a BL négyes döntőjének. Idén folytatódhat a győri sikertörténet. Még nem volt címvédés a Final Fourban. Talán majd most…!

Van rutinjuk a törökverésben

Senki sem hitte, hogy Sopron kapja meg a női kosarasok legrangosabb európai klubtornája, az Euro­liga négyes döntőjének a rendezési jogát, mégis a zöld-sárgáké lett.

Megismétlődhet a tavalyi finálé

A Final Fourt május 12–13-án rendezik a Papp László Budapest Sportarénában. Az elődöntő párosítása: CSM Bucuresti–Győri Audi ET KC, Vardar Szkopje–Rosztov Don.

Rájátszás a Final Four árnyékában

A jövő hét végén Sopronra figyelnek a női kosárlabda európai hívei, hiszen a magyar város ad otthont a legrangosabb sorozat, az Euroliga négyes döntőjének.

Sopron rendezheti a Final Fourt

A pályán elért bravúrt, a Fenerbahce kiverését, a négy közé jutást talán még váratlanabb sportdiplomáciai siker követte: eldőlt, Sopron rendezheti a női kosárlabda Euroliga Final Fourt.

Bravúr, de csak részsiker

Komoly bravúrt végrehajtva utazhatott haza a Sopron Basket női kosárlabdacsapata Isztambulból, és ha sikerül hazai pályán is legyőznie a Fenerbahcét, bejutna a sorozat négyes döntőjébe.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.