2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: filozófus

9 cikk 1/1 oldal

Vidékábrázolás 168 Óra módra

Utálatos dolog kiragadni egy szövegösszefüggésből néhány mondatot, de most mégis megteszem. Azért utálatos dolog, mert a kiragadás alkalmassá tehet arra, hogy sztereotipizáljon a szövegkiragadó.

Nem tudja, de mondja

A 83 esztendős, hardrocker frizurás Misi bácsi legutóbb januárban került a figyelem középpontjába, amikor friss kötetében nemes egyszerűséggel leparasztozta a Fidesz híveit.

Van, aki forrón szereti

Mindig jólesik, ha az embert úrnak tartják, még akkor is, ha emellett elnyomó terroristának is minősítik. Ilyenek vagyunk mi, Orbánok: elnyomjuk a népet.

A cél: globális, kozmopolita csúcskultúra

Köszönjük, professzor Lévy, a mélyről jövő, végre őszinte, indulatos, de a kozmopolita neoliberális lélek jelenlegi állapotának pontos lenyomatát megmutató mondatokat.

Zsákutca

Élő örökség-e még a lukácsi szellemi hagyaték, vagy múzeumi darabbá lett, ahogy azzá vált az eszme is, amelynek főideológusa volt?

Heller szerint Kölnben nem volt erőszak

Nem volt nemi erőszak Kölnben, ezért nem kéne használni az erőszak szót – mondta Heller Ágnes filozófus az ATV Szabad szemmel című műsorában.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.