2022. január 22., szombat, Vince, Artúr napja

Címke: filmnapok

6 cikk 1/1 oldal

Filmnapokat és Európa Kulturális Fővárosa Napot rendeznek Győrben

Első alkalommal rendezik meg a Győri Filmnapokat, amelyeken szeptember 6. és 9. között három helyszínen több mint húsz filmet vetítenek. Szeptember 8-án Európa Kulturális Fővárosa Napot is tartanak a Széchenyi téren – közölte Győr alpolgármestere a megyeszékhelyen tartott pénteki sajtótájékoztatón.

Filmnapokkal kezdődik a Beethoven Budán Fesztivál

A zeneszerző életét bemutató filmek várják az érdeklődőket a Beethoven Filmnapokon keddtől vasárnapig a Tabán Moziban, a Beethoven Budán Fesztivál programsorozat részeként.

Nemzetközi Cigány Filmfesztivál kezdődik a jövő héten Budapesten

Mintegy 30 dokumentum-, nagyjáték- és rövidfilmet vetítenek október 21. és 23. között a budapesti Art+Cinema moziban a VII. Romani Film Fest Nemzetközi Cigány Filmfesztiválon, amelynek közönsége kerekasztal-beszélgetéseken is részt vehet.

Fekete komédia és erotikus thriller

A rendezvény azért jött létre, hogy az érdeklődők még a hivatalos premier előtt megismerhessék a közelmúlt legizgalmasabb, hamarosan a mozikba kerülő filmjeit.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.