2024. március 1., péntek, Albin napja

Címke: fifa

207 cikk 1/21 oldal

Beadták a derekukat

A következő idénytől az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a ­Premier League-ben is bevezetik a videóbírót (VAR).

Élen a belgák, Magyarország hat helyet rontva 55.

A világbajnok Franciaországot megelőzve Belgium áll az élen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, amelyen a magyarok hat helyet rontva az 55. pozíciót foglalják el.

A múltat végképp eltörölni

Ha csak szigorúan a FIFA világranglistáját nézzük, Görögország az esélyese a Nemzetek Ligája C kategóriája 2. csoportjának.

Magyar szavazatokkal

Magyarországot Marco Rossi és Dzsudzsák Balázs mellett Szeli Mátyás, a Nemzeti Sport újságírója képviselte, mindhárman Modricot tették az első helyre.

Szalah nyerte a tizedik Puskás-díjat

Mivel az ötszörös aranylabdás portugál jelezte, hogy az UEFA-gálához hasonlóan nem kíván részt venni az eseményen, várhatóan Modric és Szalah között dőlt el a verseny.

Luka Modric lett az Év játékosa

A középpályás az előző szezonban klubjával megnyerte a Bajnokok Ligáját, majd a nyári, oroszországi világbajnokságon döntőbe vezette a horvát válogatottat.

Holtverseny az élen, Magyarország két helyet javított

A világbajnok Franciaország immár Belgiummal holtversenyben vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) friss világranglistáját, melyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra.
207 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.