2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: Fidesz-frakció

59 cikk 1/6 oldal

Büntetőjogi felelősség is terhelheti Demetert

Mit ismert, az LMP politikusa, ­miután betekintett a honvédség katonai repülőinek repülési irataiba, azt állította, hogy Orbán Viktor lányát Ciprusról az egyik ilyen gép hozta haza.

Fidesz: orosz kémeket Gyurcsány engedett be

Azok beszélnek oroszokról, meg nemzetbiztonsági kockázatról, akik orosz kémeket engedtek be Magyarországra – tette hozzá a Fidesz frakciója.

Feszes kormányzati munkaterv

Orbán Viktor ma Milánóban az olasz belügyminiszterrel egyeztet, szeptember 18-án pedig Moszkvában ismét tárgyalóasztalhoz ül Vlagyimir Putyin orosz államfővel.

Folytatja hódmezővásárhelyi ámokfutását Márki-Zay Péter

Mindössze tízperces vita után 15 munkanapra - a keddi ülést követően ismét - elnapolta a hódmezővásárhelyi közgyűlés rendkívüli ülését Márki-Zay Péter (független) polgármester csütörtökön.

Fazekas nem lesz agrárminiszter

Nem vállalja az újabb négy évre szóló megbízást Fazekas Sándor, az agrártárca vezetése helyett a Fidesz-frakció munkáját erősítené az új kormányzati ciklusban.
59 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.