2023. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: fiatal

15 cikk 1/2 oldal

Jövőre 12 ezer európai fiatal kaphat ingyenes InterRail-bérletet

Jövőre 12 ezer kalandvágyó európai fiatalnak jut majd ingyenes InterRail vasúti bérlet a DiscoverEU nevű új uniós kezdeményezés második fordulójának keretében – jelentette be csütörtökön az Európai Bizottság.

A diák is teljes jogú munkavállaló

Rengeteg diák adta arra a fejét, hogy pénzt keressen az iskolai szünidőben, azonban sajnálatos módon tapasztalatlanságukat sok munkaadó kihasználja.

Sok fiatal könnyelműen bánik az adataival

Folyamatosan elérhető az interneten a fiatalok mintegy huszonöt százaléka, de a személyes adataikra nem vigyáznak: egy fiktív cég fiktív ajánlatáért cserébe minden adatot megadnak magukról.

Nyolcvannégy fiatal sportolót támogat idén a MOL Új Európa Alapítványa

Nyolcvannégy fiatal sportolót – köztük a kadet világ- és Európa-bajnok Pusztai Liza kardvívót, valamint a junior világ- és Európa-bajnoki aranyérmes Németh Nándor úszót –támogatja idén összesen több mint 30 millió forint értékben a MOL Új Európa Alapítványa.

Lengyel fiatal fulladt a Balatonba

Vízibicikliről esett a vízbe, majd elmerült egy 23 éves lengyel fiatalember a Balatonban a Balatonszéplak előtti vízterületen vasárnap délután, holttestét sötétedés előtt találták meg – tudta meg az MTI.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.