2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: fiatal vállalkozók

18 cikk 1/2 oldal

Fivosz-elnök: kezdődik a Fiatal vállalkozók hete

Megkezdődik hétfőn a Fiatal vállalkozók hete, amelynek fő témája, hogy miként lehet segíteni a 18-40 éves korosztályt abban, hogy vállalkozóvá váljon, és ha vállalkozik, milyen módon lehet sikeres – mondta a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (Fivosz) elnöke vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Pályázatok nyíltak külhoni magyar cégeknek

A külhoni magyar vállalkozások támogatására 830 millió forint értékben hirdettek pályázatokat – jelentette be a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára egy pénteki konferencián Gyulán.

Johannesburgban rendezték a világ legnagyobb fiatal vállalkozói kongresszusát

Idén Dél-Afrikában, Johannesburgban rendezték a világ legnagyobb fiatal vállalkozói kongresszusát, a Global Entrepreneurship Congress-t, amelyen 171 ország vállalkozásfejlesztői, köztük a magyar Fiatal Vállalkozók Hete szervezői vettek részt – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Kevés a fiatal vállalkozó

A magyar vállalkozók 27 százaléka tartozik a 40 év alatti korcsoportba, csupán ők számítanak fiatal vállalkozónak, miközben 19 ezer olyan cég van az országban, amelynek 65 évnél idősebb a tulajdonosa – mondta a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (Fivosz) elnöke csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Új program indul a fiatal vállalkozóknak

Bővülhet a Széchenyi-kártya-program szolgáltatási köre, mivel a kártyaforgalmazó Kavosz Zrt. egy, a fiatalok vállalkozóvá válását segítő programon dolgozik.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.