2023. február 1., szerda, Ignác napja

Címke: FHB

53 cikk 1/6 oldal

Eladta ingatlanos és befektetési cégét az FHB a Takarékbanknak

Az FHB Jelzálogbank Nyrt. eladta az FHB Ingatlan Zrt. jegyzett tőkéjének száz százalékát megtestesítő részvénycsomagját, valamint a Takarék Invest Befektetési és Ingatlankezelő Kft. jegyzett tőkéjének száz százalékát a Magyar Takarékszövetkezeti Banknak – tájékoztatta a befektetőket a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján az FHB Jelzálogbank Nyrt.

2017 első fél évében folytatódott a lakásárak emelkedése

Idén a második negyedévben is folytatódott a lakásárak emelkedése, az év első három hónapjához képest az áremelkedés nominálisan 2,9 százalékos, reál értékben 2,8 százalékos volt, az előző év azonos időszakához képest 13 százalékkal kellett többet fizetni az ingatlanokért, míg reálértéken 11 százalékos volt a növekedés – derül ki az FHB legújabb lakásárindex-kiadványából, amit kedden jutattak el az MTI-nek.

Lezárult az FHB-részvények kötelező nyilvános vételi eljárása

Az FHB Jelzálogbank 20 092 211 darab „A” sorozatú törzsrészvényére érkezett elfogadó nyilatkozat a Takarékbank kötelező nyilvános vételi ajánlatára a július 31-i határidőig – derül ki az ajánlattevő Takarékbank és a lebonyolító MKB Bank bejelentéséből, amelyet az FHB tett közzé szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A „B” sorozatú elsőbbségi részvényekre és a „C” sorozatú törzsrészvényekre nem érkezett elfogadó nyilatkozat.

Javította a Moody's az Erste Bank Hungary osztályzatait

Javította az Erste Bank Hungary (EBH) több osztályzatát csütörtökön a Moody's Investors Service, egyebek mellett a bank eszközminőségének és tőkemegfelelési mutatóinak folytatódó javulásával indokolva a lépést.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.