2023. március 27., hétfő, Hajnalka napja

Címke: fGSZ Földgázszállító Zrt.

8 cikk 1/1 oldal

Egy kézbe kerül a hazai gázhálózat

A lépés révén január végére megszűnik az az érdekes állapot, amelyben a szlovák és a magyar országos gázhálózatokat összekötő 92 kilométeres vezeték más társasághoz tartozik, mint a többi.

A Fekete-tengerről érkező gázzal fűthetünk

Új forrásból, Románia felől érkezhet hamarosan földgáz Magyarországra és szomszédainkhoz a Bulgáriából és Romániából induló és a tervek szerint Ausztriáig érő gázvezeték révén.

Felkészítették a télre a hazai gáztárolókat

A tavaly októberinél több, a 2014-es őszi mennyiségnél viszont kevesebb földgáz van jelenleg a hazai tárolókban. A készlet a hatóság által előírt értéknek felel meg.

Román gázzal is enyhítjük az orosz függőséget

Legkorábban négy év múlva érkezhet romániai termelésű földgáz a magyar hálózatba a Szeged–Arad-vezetéken, amennyiben megvalósul keleti szomszédunk gázhálózat-fejlesztési csomagja.

Miért forr fel lassabban a víz?

A megfigyelések bizonyos szempontból megalapozottak a panaszok, ám nincsenek összefüggésben az energiahordozó minőségével.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.