2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Feröer-szigetek

28 cikk 1/3 oldal

Böde: csak annak örülhetek, hogy újra rúgtam gólt

Csak a góljának tud örülni Böde Dániel, aki a magyar labdarúgó-válogatott győztes találatát szerezte a Feröer-szigetek ellen 1-0-ra megnyert keddi összecsapáson, a világbajnoki selejtezősorozat zárófordulójában.

Csak Böde kapott tapsot

A Feröer szigetek elleni 1-0-s győzelemmel maradtunk a harmadik helyen a B csoportban, de Bernd Storck szövetségi kapitány erre nem alapozhatja sem a maga, sem a csapat jövőjét.

Magyarország – Feröer-szigetek 1-0

A magyar labdarúgó-válogatott Böde Dániel góljával 1-0-ra legyőzte a feöreri csapatot a 2018-as világbajnoki selejtezősorozat keddi zárófordulójában.

Évtizedes mélypont

Évtizedes mélypontokat múlt alul a magyar válogatott a 2018-as vb selejtezőiben: egyetlen pontot sem szerzett az élen végző két csapat ellen.

Storck: nem vehetik el tőlünk a harmadik helyet

Bernd Storck szövetségi kapitány optimistán tekint a magyar labdarúgó-válogatott utolsó, keddi világbajnoki selejtezőmérkőzésére, melyen Feröer-szigetek csapatát fogadja a Groupama Arénában.

Döntetlent hozott feröeri-lett összecsapás

A magyar labdarúgó-válogatottal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő Feröer-szigetek és Lettország gólnélküli döntetlent játszott egymással a kilencedik fordulóban szombaton.

Adeus! Daszvidanyja!

Az álmodozás szűkre szabott korszaka véget ért. De temetni nem kell. Storckot sem. Még ha ennél hálásabb feladat ezekben a napokban nem is kínálkozik.

Függetlenedhet a Feröer-szigetek népe

Dánia irányítja a saját, egyúttal a Feröer-szigetek kül- és védelmi politikáját, valamint pénzügyeit, a belső ügyeket meghagyja Tórshavn felelősségének.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.