2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: férfi vízilabda ob I

9 cikk 1/1 oldal

Dicsőséges bizonytalanság

Vadonatúj játékoskerettel vágnak neki a ma kezdődő ob I-es szezonnak az élcsapatok, amelyek közül a címvédő Ferencváros és az OSC tűnik a legerősebbnek.

Tizennyolc év után bajnok a Ferencváros

A Ferencváros nyerte a férfi vízilabda ob I 2017/18-as szezonját, mivel az egyik csapat harmadik győzelméig tartó döntő ötödik felvonásán legyőzte az előző három kiírásban bajnok Szolnok csapatát.

Szombaton új randi a Komjádiban

A Szolnoki Dózsa az elmúlt öt évben mindig bajnoki döntőt játszott a vízilabda-ob I-ben, de többnyire az Eger, három éve pedig az OSC volt a riválisa.

Kontraformák fináléja

A semleges néző csak örülhet annak, hogy ma visszaköltözik a férfivízilabda-ob I döntője Szolnokra, tovább csodálhatjuk a Dózsa és az FTC párharcát.

Alakul a pólós őrségváltás

Élet-halál kérdése volt a Szolnok számára a győzelem a férfi-vízilabdabajnokság FTC elleni, három nyerésig tartó döntőjének második mérkőzése.

Hazai tripla szerb főszereplőkkel

Másodszor is könnyedén, szerdán 8-3-ra nyert a Szolnok Egerben a férfi-vízilabdabajnokság döntőjében, s 3-0-s söpréssel védte meg a címét.

A Ferencváros nyerte a kupacsapatok csatáját

A Ferencváros könnyedén győzte le a vendég BVSC együttesét a férfi vízilabda ob I 4. fordulójában, szerdán. Mindkét csapat az elmúlt hétvégén az Eurokupa első selejtezőkörében volt érdekelt, és jutott tovább.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.